ACADEMICCOURSES

Курсове в Alhambra. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Alhambra тук

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Градът на Alhambra има много местни колежи и университети, които са акредитирани за техните специалности. Човек може да изберете от Алхамбра Медицински университет, Alhambra International University, Калифорния, Американския университет и DeVry университет, само за да назовем само няколко.

Курсове в Alhambra - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Alhambra. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Alhambra!

Резултати Filter

Intensive English Програма

American English College
Курсове
<
Редовно обучение
<
12 седмици
Английски
Кампус

В American English College, нашата мисия е да осигурим на английски като втори език (ESL) ученици с отличен, цялостен и достъпно образование на английски език за личното им ус ...

Научете повече