ACADEMICCOURSES

Курсове в Bar Harbor. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Bar Harbor тук

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове в Bar Harbor - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Bar Harbor. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Bar Harbor!

Резултати Filter

Разширена физиология на морските бозайници

College of the Atlantic
Курсове
Септ. 2021
Английски
Кампус

Този напреднал семинар прави преглед на физиологични, анатомични и биохимични адаптации при морски бозайници и е подходящ за студенти, които се интересуват или от напреднали м ...

Научете повече

Общуване на науката

College of the Atlantic
Курсове
Септ. 2021
Английски
Кампус

Този курс е предназначен за студенти по природни науки, развиващи своите изследователски умения, работещи по изследователски проекти за главен изследовател; по-конкретно, този ...

Научете повече