Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Connecticut Bethany Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Bethany. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Bethany тук

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове в Bethany - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Bethany. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Bethany!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Connecticut
Bethany
Тип на обучение
Темпо на обучение
The Graduate Institute

Целта на програмата за обучение по "Трансформативен треньор" е да интегрира теориите за растежа на възрастни за развитие на трансформативните промени със солидна методоло ... [+]

Целта на програмата за обучение по "Трансформативен треньор" е да интегрира теориите за растежа на възрастни за развитие на трансформативните промени със солидна методология и практика за треньор. Програмата за обучение на Трансформативен треньор, насочена към клиента, улеснява разгръщането на вътрешните силни страни и потенциал на клиента. Развитието на самосъзнанието, въплътената мъдрост, интуицията и проявлението са от основно значение за това обучение.... [-]

Съединени Американски Щати Bethany
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
8 седмици
Кампус
Научете повече на английски