Filter
Курсове
Съединени Американски Щати California Riverside Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Riverside. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Riverside тук

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Riverside е графство Седалището на едноименния окръг, Калифорния, САЩ. Студентите в редовно участват в различни фестивали в града. Празниците включват The Riverside Дикенс Фестивали, Riverside, Airshow, Riverside International Film Фестивали т.н. "

Курсове в Riverside - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Riverside. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Riverside!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
California
Riverside
Тип на обучение
Темпо на обучение
American English Institute

Интензивен английски Програмата помага на учениците да подобрят английския си бързо, за да успее в една академична обстановка в САЩ. ... [+]

Интензивен английски Програмата помага на учениците да подобрят английския си бързо, за да успее в една академична обстановка в САЩ. Всеки 8-седмично заседание включва:

5 нива на английски език от начинаещи до напреднали 20 часа обучение на седмица от понеделник до петък от 9 до 24:00 и 13:00-14:00 Курсове по четене, писане, граматика, слушане и говорене седмични Студентите да завърши едно ниво в 8-седмично заседание на. Студентите на ниво начинаещ може успешно да достигнат напреднало ниво владеене на английски език в една година! ... [-]
Съединени Американски Щати Riverside
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 - 8 седмици
Кампус
Научете повече на английски