Akademichnikursove.com

Курсове в Davie. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Davie тук

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Градът на Davie, Florida има население от почти 100 000. Той е един държавен университет и седем други университети и колежи в местния регион.

Курсове в Davie - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Davie. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Davie!

Резултати Filter

GED програма - общо образователно развитие

The American College in Spain
Кампус Редовно обучение 16 седмици Септември 2019 Испания Marbella Съединени Американски Щати Davie + още 2

The GED (общообразователния развитие) е владеене тест гимназия, която оценява на 5 области на знанието на ученика: социални изследвания, наука, писане и четене, граматика и математика.

Университета на Небраска програма гимназията

The American College in Spain
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 2 години Септември 2019 Испания Marbella Съединени Американски Щати Davie + още 3

С повече от 85 години опит, UNHS е експерт в предоставянето на висококачествени средно образование за ученици и училища по света. UNHS е акредитирана от напредналите и Министерството на образованието Небраска, и неговите курсове са подкрепени от сертифицирани преподаватели.