ACADEMICCOURSES

Курсове в Fayette. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Fayette тук

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Файет, щата Алабама е малък град, който е домакин на малко повече от 4000 жители. В него се намират няколко големи фирми, които увеличават цялостната икономика на града. Освен, че е дом на една общност колеж, има различни университети в рамките на по-голям щат региона.

Курсове в Fayette - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Fayette. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Fayette!

Резултати Filter

Интензивна английска програма

Upper Iowa University
Курсове
Септ. 2021
<
Редовно
Английски
Кампус

Интензивната програма по английски език (IEP) осигурява английски език и културна подготовка за успешна интеграция в студентите в Upper Iowa University в Upper Iowa University ...

Научете повече