Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Colorado Fort Collins Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Fort Collins. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Fort Collins тук

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове в Fort Collins - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Fort Collins. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Fort Collins!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Colorado
Fort Collins
Тип на обучение
Темпо на обучение
Colorado State University

Академичната английска програма в INTO Colorado State University е акредитирана от Комисията по акредитация на английски език (CEA) и подготвя международни студенти за ун ... [+]

Академичната английска програма в INTO Colorado State University е акредитирана от Комисията по акредитация на английски език (CEA) и подготвя международни студенти за университетско обучение в САЩ. Тази учебно-академична програма предоставя на чуждестранните студенти висококачествено обучение по английски език и академичните умения, които ще успеят в CSU.

Характеристики на курса

Какво ще научите:... [-]

Съединени Американски Щати Fort Collins
Август 2019
Английски
Редовно обучение
1 - 3 семестри
Кампус
Научете повече на английски