Akademichnikursove.com

Курсове в Hilo. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Hilo тук

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Хило се счита за най-голямото селище в държавата с население от около 44 000 жители. Той разполага с разнообразие от публични и частни институции в рамките на своите граници, предлагащи различни програми.

Курсове в Hilo - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Hilo. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Hilo!

Резултати Filter

Интензивна английска програма

Hawaii Community College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Hilo + още 1

Мисията на интензивната английска програма в Hawai'i Community College е да предоставя академична английска езикова подготовка и всеобхватни услуги за подкрепа на чуждестранни студенти, търсещи академични, лични и професионални цели в богата, междукултурна среда.