Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Idaho Boise Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Boise. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Boise тук

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Boise има най-високата населението в щата Айдахо. Има много технически училища да избирате и 4 университети, предлагащи 03:57 програми година степени.

Курсове в Boise - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Boise. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Boise!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Idaho
Boise
Тип на обучение
Темпо на обучение
Boise State University College of Business & Economics

Този курс осигурява основите на управлението на веригата за доставки. ... [+]

Този курс осигурява основите на управлението на веригата за доставки. Курсът се фокусира върху въздействието на изисквания, че една организация "и заинтересованите страни пускат на покупки; на въздействието, което за покупки и управление на материалите върху успеха на организацията; въздействието на етични, договорни и правни въпроси; въздействието на стратегическите цели; и въздействието на съображенията на веригата за доставки на други основни функционални дейности. Предпоставки: Приемът в NEON програма Graduate Сертификат.... [-]

Съединени Американски Щати Boise
Запитване на информация
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Boise State University College of Business & Economics

Тази серия е предназначена за изграждане на умения, които надзорните органи най-се нуждаят от водещите служители, за да постигнат по-голямо индивидуално, екипно и организ ... [+]

Обучение, основано на компетентността, за подобряване на уменията за лидерство

Тази серия е предназначена за изграждане на умения, които надзорните органи най-се нуждаят от водещите служители, за да постигнат по-голямо индивидуално, екипно и организационно представяне.

Приложно лидерство: Водещ отвътре (Част I) ще развие умения за по-добра комуникация, определяне на роли и отговорности, междуличностни стилове и самоуправление.... [-]

Съединени Американски Щати Boise
Запитване на информация
Задочно обучение
8 седмици
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски