Akademichnikursove.com

Курсове в Moscow. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Moscow тук

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Москва, а седалището на окръг Latah County се намира на границата на Вашингтон и Айдахо. Висше образование в областта на науката, селското стопанство и живота, изкуството и архитектурата, бизнеса, образованието, инженерството, правото и някои други области се предлагат в Москва висшите учебни заведения.

Курсове в Moscow - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Moscow. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Moscow!

Резултати Filter

Американската език и културна програма (alcp)

University of Idaho
Кампус Редовно обучение 8 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Moscow

Мисията на програмата на Американската език и култура (ALCP) е да осигури не-носители на езика на английски с езиковите, академични, социални и културни умения, необходими за успешно навигация университетските среди в САЩ.