Akademichnikursove.com

Курсове в Idaho. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Idaho тук

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове в Idaho - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Idaho. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Idaho!

Резултати Filter

Американската език и културна програма (alcp)

University of Idaho
Кампус Редовно обучение 8 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Moscow

Мисията на програмата на Американската език и култура (ALCP) е да осигури не-носители на езика на английски с езиковите, академични, социални и културни умения, необходими за успешно навигация университетските среди в САЩ.

Разбира се предоставят за управление на веригата

Boise State University College of Business & Economics
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Boise

Този курс осигурява основите на управлението на веригата за доставки.

серия подготовка за надзор

Boise State University College of Business & Economics
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 8 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Boise

Тази серия е предназначена за изграждане на умения, които надзорните органи най-се нуждаят от водещите служители, за да постигнат по-голямо индивидуално, екипно и организационно представяне.