Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Illinois Grayslake Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Grayslake. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Grayslake тук

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове в Grayslake - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Grayslake. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Grayslake!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Illinois
Grayslake
Тип на обучение
Темпо на обучение
Northeastern Illinois University

Училището за напредък по английски език и обучение (SAELL) е създадено през 2013 г. като ангажимент към чуждестранните студенти и целта на Northeastern да има интернацион ... [+]

SAELL Академична програма: Нива

Нива на програмата

Студентите са поставени в тяхното ниво на обучение, базирано основно на техния най-нов тест TOEFL. Някои курсови задачи може да варират в зависимост от резултатите от отделните области на уменията. Тестът TOEFL се дава на всички нови студенти през първата им седмица на ориентация. TOEFL PBT, TOEFL IBT и IELTS еквиваленти са изброени по-долу.

Нива на SAELL ... [-]
Съединени Американски Щати Chicago Grayslake
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 4 семестри
Кампус
Научете повече на английски