Akademichnikursove.com

Курсове в Grayslake. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Grayslake тук

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове в Grayslake - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Grayslake. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Grayslake!

Резултати Filter

Интензивен курс по английски език: SAELL

Northeastern Illinois University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 4 семестри Септември 2019 Съединени Американски Щати Chicago Grayslake + още 2

Училището за напредък по английски език и обучение (SAELL) е създадено през 2013 г. като ангажимент към чуждестранните студенти и целта на Northeastern да има интернационализирана учебна програма. Мисията на SAELL е да изгражда цялостно английската компетентност на чуждестранните студенти, за да им помогне да постигнат своите академични, професионални и лични цели.