Akademichnikursove.com

Курсове в Joliet. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Joliet тук

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове в Joliet - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Joliet. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Joliet!

Резултати Filter

английски език за академични цели (elap)

University of St. Francis
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 15 седмици Септември 2019 Съединени Американски Щати Joliet + още 1

Английски език за академични цели (ELAP) е английски език програма за обучение на пълен работен ден, предлага се в 15-седмични сесии започват през януари (Spring) и август (есен), както и през лятото, като се започне през май. Пълен работен ден ELAP студенти вземат минимум 18-20 часа обучение по английски език на седмица. Допълнителни избираеми също са на разположение. Студентите, които не се нуждаят от виза, могат да вземат ELAP курсове на непълно работно време.