ACADEMICCOURSES

Курсове в Kentfield. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Kentfield тук

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове в Kentfield - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Kentfield. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Kentfield!

Резултати Filter

Английски като втори език (ESL)

College of Marin
Курсове
<
Редовно
Английски
Кампус

Noncredit класове ESL са предназначени за възрастни в общността, които искат да подобрят английския си, за да оцелеят в англоезична общност, за да се получи или запази на рабо ...

Научете повече

Интензивен курс по английски език

College of Marin
Курсове
<
Редовно
Английски
Кампус

Интензивен английски Програмата е предназначена за чуждестранни студенти и жители готвят да влязат американски колежи и университети. ...

Научете повече