Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Louisiana New Orleans Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в New Orleans. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в New Orleans тук

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Ню Орлиънс е най-голямо пристанище в САЩ, разположен в щата Луизиана. Градът е известен за честване на карнавала, празника на Богоявление. Градът е дом на няколко висши учебни заведения. Френския квартал, Пончартрейн хотел и Honey Island Swamp са най-посещаваните туристически забележителности на града.

Курсове в New Orleans - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в New Orleans. Спестете време, научете цялата информация за курсове в New Orleans!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Louisiana
New Orleans
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of New Orleans College of Business Administration

Програмата се предлага само в няколко университета в САЩ. След завършване на програмата, МИС ще издаде сертификат за завършване. ... [+]

Катедрата по счетоводство в университета в Ню Орлиънс предлага Програмата за вътрешен одит на Института за вътрешни одитори (IIA). Програмата се предлага само в няколко университета в САЩ. След завършване на програмата, МИС ще издаде сертификат за завършване. Програмата се състои от две задължителни курсове, започващи с вътрешен одит I (ACCT 4167/6167) през пролетния семестър. Този курс е последван от вътрешен одит II (ACCT 4168/6168) през есенния семестър. От студентите също се изисква да завършат стаж или мини-стаж и да вземат сертификата за сертифициран вътрешен одит (CIA). ... [-]

Съединени Американски Щати New Orleans
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски