Akademichnikursove.com

Курсове в Middletown. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Middletown тук

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове в Middletown - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Middletown. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Middletown!

Резултати Filter

ESL програма

Brookdale Community College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 3 семестри Септември 2019 Съединени Американски Щати Middletown + още 1

Академичната ESL програма в Brookdale Community College се помещава в нашия езиков отдел, в Larrison Hall 232. Ние предоставяме на учениците привлекателна и културно разнообразна атмосфера, където учителите и преподавателите са експерти във втория език. Нашата програма обслужва хора, които не говорят английски език и които искат да подобрят своя устен и писмен английски език за академични, кариерни или лични цели.