Filter
Курсове
Съединени Американски Щати New Mexico Española Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Española. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Española тук

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове в Española - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Española. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Española!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
New Mexico
Española
Тип на обучение
Темпо на обучение
Northern New Mexico College (NNMC)

Добре дошли в училището на хотел, ресторант и мениджмънт в туризма, където се подготвят учениците за ръководни позиции в бързо развиващия се гостоприемство и туристическа ... [+]

Добре дошли в училището на хотел, ресторант и мениджмънт в туризма, където се подготвят учениците за ръководни позиции в бързо развиващия се гостоприемство и туристическата индустрия. С академично образование, съобразено с нуждите на индустрията, HRTM студенти напускат територията на колежа готов да успее в най-голямата индустрия в света.

ЗА НАС

New Mexico State University предлага само сертифициране HRTM на държавата. Основана през 1988 г., програмата вече се нарежда сред най-добрите програми в страната. Той е дом на близо 300 специалности и разнообразна към студентите, преподавателите, които лично посъветва студентите. Трудов стаж и стажове отварят вратата за учениците да влязат работната света преди дипломирането. Повече от 45 000 $ в стипендии годишно през школата. Студентите получават практически образованието управление на ресторант в нашето търговско производство и сервиз на храните лаборатория състоянието на най-съвременните. Те също получават интерактивно обучение опит чрез технологията ни живот лаборатория.... [-]

Съединени Американски Щати Española
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски