Akademichnikursove.com

Курсове в New Mexico. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в New Mexico тук

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове в New Mexico - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в New Mexico. Спестете време, научете цялата информация за курсове в New Mexico!

Резултати Filter

Любовта едно ... Любовта на всички програми

LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program
Кампус Редовно обучение 1 семестър Запитване на информация Съединени Американски Щати Santa Fe

Синът или дъщеря ви ще имат възможността да се насладят на младото си жизнено, енергично и любопитство, за да проучат многобройните разнообразни култури на четири континента.

хотел, ресторант и сертифициране на управлението на туризма

Northern New Mexico College (NNMC)
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Española

Добре дошли в училището на хотел, ресторант и мениджмънт в туризма, където се подготвят учениците за ръководни позиции в бързо развиващия се гостоприемство и туристическата индустрия.

семестъра програми

Santa Fe University of Art and Design - SFUAD
Кампус Редовно обучение 16 седмици Септември 2019 Съединени Американски Щати Santa Fe

Ако имате солидна основа на английски език, но се нуждаят от някои академични-базирани уроци, това е идеалното програма за вас. Целта е да се гарантира, че ще бъде готов да пишат, четат и говорят на академично, University ниво на английски език.