Filter
Курсове
Съединени Американски Щати South Carolina Orangeburg Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Orangeburg. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Orangeburg тук

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове в Orangeburg - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Orangeburg. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Orangeburg!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
South Carolina
Orangeburg
Тип на обучение
Темпо на обучение
Claflin University

Ако си международен студент търси да подобри английския си умения, за да успее в американските училища и работни места, вие сте попаднали на правилното място. Добре дошли ... [+]

Ако си международен студент търси да подобри английския си умения, за да успее в американските училища и работни места, вие сте попаднали на правилното място. Добре дошли в IELP!

Claflin University осигурява дванадесет месеца, основани на научни изследвания интензивна програма на английски език (IELP) за студенти, чиито роден език не е английски. Целта на тази програма е да даде възможност на студентите да се подобри тяхното владеене на английски език бързо и ефективно, така че те да могат да се движат, за да учат един от 36 академични специалности Claflin, както и да им помогне да се адаптират към американските култури класната стая и университетските среди. ... [-]

Съединени Американски Щати Orangeburg
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски