Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Illinois Palos Hills Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Palos Hills. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Palos Hills тук

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове в Palos Hills - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Palos Hills. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Palos Hills!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Illinois
Palos Hills
Тип на обучение
Темпо на обучение
Moraine Valley Community College

Нашата програма за интензивен английски език служи на студенти, чийто роден език не е английски. За тези, които искат да подобрят уменията си по английски език, тази прог ... [+]

ИНТЕНЗИВЕН АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Нашата програма за интензивен английски език служи на студенти, чийто роден език не е английски. За тези, които искат да подобрят уменията си по английски език, тази програма може да ви подготви за курсове по английски език на колежи.

Учениците се нуждаят от основни английски езикови умения, за да им помогнат в класната стая и да разберат материалите.

... [-]
Съединени Американски Щати Palos Hills
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски