Akademichnikursove.com

Курсове в Slippery Rock. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Slippery Rock тук

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове в Slippery Rock - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Slippery Rock. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Slippery Rock!

Резултати Filter

Английският като втори език (ESL)

Slippery Rock University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 14 седмици Септември 2019 Съединени Американски Щати Slippery Rock + още 1

Научете английски като втори език на Slippery Rock University ! Опитайте разликата между SRU английски като програми за втори език! Програмата SRU ESL се гордее с качественото си образование, достъпно обучение, безопасен университет в малък град и глобална общност.