Akademichnikursove.com

Курсове в Rohnert Park. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Rohnert Park тук

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Курсове в Rohnert Park - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Rohnert Park. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Rohnert Park!

Резултати Filter

Семестър в Сонома (SAS)

California State University Sonoma
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Август 2019 Съединени Американски Щати Rohnert Park

Проучване в Сонома държавен университет (SSU) за семестър или година! Семестърът в програмата Sonoma позволява на чуждестранни студенти да учат в SSU за един или два семестъра под виза F-1. Студентите могат да вземат редовни университетски курсове и да получат кредити за прехвърляне към университета.