Filter
Курсове
Съединени Американски Щати South Carolina Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в South Carolina. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в South Carolina тук

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове в South Carolina - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в South Carolina. Спестете време, научете цялата информация за курсове в South Carolina!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Тип на обучение
Темпо на обучение
Claflin University

Ако си международен студент търси да подобри английския си умения, за да успее в американските училища и работни места, вие сте попаднали на правилното място. Добре дошли ... [+]

Ако си международен студент търси да подобри английския си умения, за да успее в американските училища и работни места, вие сте попаднали на правилното място. Добре дошли в IELP!

Claflin University осигурява дванадесет месеца, основани на научни изследвания интензивна програма на английски език (IELP) за студенти, чиито роден език не е английски. Целта на тази програма е да даде възможност на студентите да се подобри тяхното владеене на английски език бързо и ефективно, така че те да могат да се движат, за да учат един от 36 академични специалности Claflin, както и да им помогне да се адаптират към американските култури класната стая и университетските среди. ... [-]

Съединени Американски Щати Orangeburg
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски