ACADEMICCOURSES

Задочно курсове в Хюстън.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Хюстън

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Записан в категорията като най-големият град в щата Тексас и четвъртата по големина в страната по отношение на населението, Houston град е известен с масивна и уникалния си силует, които той определя. Освен факта, че над 2 милиона души пребивават тук, в града има четири държавни университети в своите граници. Това не включва по-голям брой частни висши учебни заведения.

Задочно курсове в Хюстън. Спестете време и да получите цялата информация за онлайн курсове в Хюстън директно тук!

Резултати Filter

Курс: Английски език като втори език (ESL)

American National College
Курсове
Септ. 2020
<
Редовно
<
56 седмици
Кампус

Ние знаем, че постигането на вашите мечти и цели често изисква да научат английски първо.

Научете повече

Intensive English Програма

Bilingual Education Institute
Курсове
<
Задочно
<
7 седмици
Английски
Кампус

Интензивен английски програма BEI осигурява качество на преподаване на нашите студенти, да ги мотивира да постигнат в области от академичните среди, бизнеса, и в локални и гло ...

Научете повече

Aviation Institute of Maintenance
Курсове
<
Редовно
<
21 месеца
Английски
Кампус

Научете повече

Разбира се: TOEFL курсове за подготовка за изпитите

American National College
Курсове
Септ. 2020
<
Редовно
Кампус

Нашата TOEFL и Academic English Изпита Подготовка курс ще ви даде умения за изпитване и нивото на английски език, което трябва да се справят добре на изпита. ...

Научете повече