ACADEMICCOURSES

Курсове в Хюстън. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Хюстън тук

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Записан в категорията като най-големият град в щата Тексас и четвъртата по големина в страната по отношение на населението, Houston град е известен с масивна и уникалния си силует, които той определя. Освен факта, че над 2 милиона души пребивават тук, в града има четири държавни университети в своите граници. Това не включва по-голям брой частни висши учебни заведения.

Курсове в Хюстън - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Хюстън. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Хюстън!

Резултати Filter

Курс: Английски език като втори език (ESL)

American National College
Курсове
<
Редовно
<
56 седмици
Кампус

Ние знаем, че постигането на вашите мечти и цели често изисква да научат английски първо.

Научете повече

Въведение в архитектурното мислене

Rice University School of Architecture
Курсове
Септ. 2021
Английски

Въведение в архитектурната мисъл. Лекции и дискусии, фокусирани върху практиката и идеите, които са оказали значително влияние върху дискурса и производството на архитектурата ...

Научете повече

Разбира се: TOEFL курсове за подготовка за изпитите

American National College
Курсове
<
Редовно
Кампус

Нашата TOEFL и Academic English Изпита Подготовка курс ще ви даде умения за изпитване и нивото на английски език, което трябва да се справят добре на изпита. ...

Научете повече