Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Texas San Antonio Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в San Antonio. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в San Antonio тук

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

San Antonio е град, кръстен на Свети Антоний Падуа. Повече от 31 висши учебни заведения, домакин над 100 000 студенти. Arrieson River Theater, Aztec на брега на река, Fiesta Noche дел Рио и филмът дворец са основните забележителности на града. "

Курсове в San Antonio - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в San Antonio. Спестете време, научете цялата информация за курсове в San Antonio!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Texas
San Antonio
Тип на обучение
Темпо на обучение
The University of Texas at San Antonio

Програмата за интензивен английски ще ви помогне да постигнете целта си да владеете английски език за академично обучение в САЩ. Акредитирана от избирателната Комисия по ... [+]

. Какво да очаквам

Вашият тест за поставяне ще се провежда по време на ориентация, за да се определи вашето ниво на умения. Вие ще бъдете поставени на едно от 3-те нива на английски език, предлагани въз основа на резултатите: Средно, Средно и Разширено . Размерът на класа е приблизително 15 ученика. Ние провеждаме часовете си в Главния кампус сутрин и следобед.

Програмата за интензивен английски език предлага уникален образователен опит:... [-]

Съединени Американски Щати San Antonio
Август 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
10 - 14 седмици
Кампус
Научете повече на английски