Filter
Курсове
Съединени Американски Щати California Torrance Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Torrance. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Torrance тук

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Торънс е голямо предградие на Лос Анджелис известна с красивите си плажове и време. Градът е и дом на много университети и има една от най-големите азиатски влияния в страната.

Курсове в Torrance - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Torrance. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Torrance!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
California
Torrance
Тип на обучение
Темпо на обучение
El Camino College

El Camino College предлага на студентите премиерска интензивна английска програма чрез своята езикова академия (ECLA). Намира се в колежа на El Camino College в Южна Кали ... [+]

El Camino College предлага на студентите премиер Интензивна английска програма Чрез своята езикова академия (ECLA). Намира се в колежа на El Camino College в Южна Калифорния, персоналът на ECLA предлага качествени инструкции и взаимодействия "един на един" за всеки студент, изучаващ английски език.

Независимо дали искате да укрепите своя английски език, за да се прехвърлите в колежа "Ел Камино", да продължете обучението си в четиригодишна институция или да спечелите доверието на английски език, ECLA може да ви помогне да постигнете целите си. ... [-]

Съединени Американски Щати Torrance
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски