Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Vermont Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Vermont. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Vermont тук

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове в Vermont - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Vermont. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Vermont!

Научете повече Свиване

Резултати

Saint Michael's College

Интензивен английски програма (IEP) е за студенти, които желаят да подобрят своите английски умения в създаването на университет. Много студенти IEP възнамеряват да учат ... [+]

Английски език + Академик Подготовка

Каквато и да е вашата цел, Saint Майкъл има програма за всяко ниво на владеене на английски език.

Интензивен английски програма

Един от най-старите програми на английски език в САЩ Намира се в красива Върмонт САЩ

Интензивен английски програма (IEP) е за студенти, които желаят да подобрят своите английски умения в създаването на университет. Много студенти IEP възнамеряват да учат в бакалавърска или завършил ниво, когато им английски подобрява. Други идват за краткосрочно обучение език като индивиди или в групи. Saint Michael направи оценка на всеки студент ниво, силни и слаби страни и осигурява подходящо обучение.... [-]

Съединени Американски Щати Burlington
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
8 - 16 седмици
Кампус
Научете повече на английски