Filter
Курсове
Съединени Американски Щати New York White Plains Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в White Plains. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в White Plains тук

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

White Plains е голямо предградие на Ню Йорк, известен като търговската столица на места в предградията. Градът е дом на обширен списък на университетите, които предоставят обучение в основно право, религия и бизнеса.

Курсове в White Plains - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в White Plains. Спестете време, научете цялата информация за курсове в White Plains!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
New York
White Plains
Тип на обучение
Темпо на обучение
Culinary Tech Center

Туристическата индустрия включва хотели, курорти, ресторанти, круизи, конгресни центрове, тематични паркове, частни клубове и много други фирми в туристическата индустрия ... [+]

Преглед

Туристическата индустрия включва хотели, курорти, ресторанти, круизи, конгресни центрове, тематични паркове, частни клубове и много други фирми в туристическата индустрия. В рамките на тази 600-часова програма ще научите основни умения, като фронт-офис операции, домакинство и управление на съоръжения, както и хранителни и напитки операции. Да започваме!

Колко ще ми струва тази програма? *Обучение и такси: $ 11,960Книги и консумативи: $ 535Стая в кампуса... [-]
Съединени Американски Щати New York White Plains
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
6 - 9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Culinary Tech Center

В Culinary Tech Center ние подготвяме студенти за възнаграждаване на кариерата в кулинарното изкуство. С обединяването на теорията за комерсиалното готвене с практическот ... [+]

Преглед

В Culinary Tech Center ние подготвяме студенти за възнаграждаване на кариерата в кулинарното изкуство. С обединяването на теорията за комерсиалното готвене с практическото обучение в стандартните кухни в индустрията, ние можем да помогнем на бъдещите професионални готвачи да научат уменията, необходими за да се конкурират за начална заетост в кулинарната област.

Търговски готвене Plus Externship: 600 часа... [-]
Съединени Американски Щати New York White Plains
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
6 - 9 месеца
Кампус
Научете повече на английски