Akademichnikursove.com

Курсове в White Plains. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в White Plains тук

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

White Plains е голямо предградие на Ню Йорк, известен като търговската столица на места в предградията. Градът е дом на обширен списък на университетите, които предоставят обучение в основно право, религия и бизнеса.

Курсове в White Plains - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в White Plains. Спестете време, научете цялата информация за курсове в White Plains!

Резултати Filter

Курс: Програма за хоспитализация

Culinary Tech Center
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 6 - 9 месеца Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати New York White Plains + още 2

Туристическата индустрия включва хотели, курорти, ресторанти, круизи, конгресни центрове, тематични паркове, частни клубове и много други фирми в туристическата индустрия.

Курс: Търговско готвене плюс външен кораб

Culinary Tech Center
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 6 - 9 месеца Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати New York White Plains + още 2

В Culinary Tech Center ние подготвяме студенти за възнаграждаване на кариерата в кулинарното изкуство. С обединяването на теорията за комерсиалното готвене с практическото обучение в стандартните кухни в индустрията, ние можем да помогнем на бъдещите професионални готвачи да научат уменията, необходими за да се конкурират за начална заетост в кулинарната област.