Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Wisconsin Milwaukee Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Milwaukee. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Milwaukee тук

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Милуоки е най-големият град в щата Уисконсин, САЩ. Градът "и населението е 600k с предполагаем общ брой от 1,7 млн. евро в столичния район Milwaukee (2009). Milwaukee "е историята на човечеството започва с Индианец хора, които са живели в близост до вливането на Milwaukee " е три реки в езерото Мичиган в продължение на векове.

Курсове в Milwaukee - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Milwaukee. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Milwaukee!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Wisconsin
Milwaukee
Тип на обучение
Темпо на обучение
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

В Милуоки училище за Инженеринг (MSOE) Интензивен английски като (ESL) Програма втори език предлага курсове по човек, на територията на колежа във формат, лице в лице, а ... [+]

В Милуоки училище за Инженеринг (MSOE) Интензивен английски като (ESL) Програма втори език предлага курсове лично, На територията на колежа във формат, лице в лице, а също и на линия, Който може да бъде вземат всяко време на деня, от всяка точка на света.

На Campus ESL

Международните студенти са подготвени за успех в строга академична среда, като например бакалавърските и дипломираните програми на MSOE. Подробности за програмата:... [-]

Съединени Американски Щати Milwaukee
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски