Akademichnikursove.com

Курсове в Sturgeon Bay. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Sturgeon Bay тук

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Курсове в Sturgeon Bay - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Sturgeon Bay. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Sturgeon Bay!

Резултати Filter

Бизнес мениджмънт асистент степен

Northeast Wisconsin Technical College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 2 години Август 2019 Съединени Американски Щати Green Bay Marinette Sturgeon Bay + още 3

Общи бизнес мениджъри се намират в почти всички работни среди в почти всички сектори на икономиката. Завършилите програмата за управление на бизнеса са снабдени с основните умения, необходими за управление на дейността на даден бизнес. Завършилите са компетентни в бизнес функциите по планиране, организиране, насочване и контролиране на основните умения, които са от жизненоважно значение за успеха в бизнеса.