Курс: Инструментите на графичния дизайнер. Създайте, ретуширайте и представете с Adobe Suite

Общ преглед

Описание на програмата

адрес Куик Лопес и Валерия Дубин
Продължителност // Часове От 7 до 18 септември 2020 г. (36 часа)
От 16:30 до 21:15 (с изключение на 11 и 16)
ниво Въведение / Средно
език кастилски
цена € 680. Студентите, записани в ELISAVA имат специална отстъпка от 25% от сумата на курса. ELISAVA Alumni Bold ще получат 15% отстъпка от размера на програмата.

представяне

В този 8 сесиен курс, общо 36 часа, ще се опитаме да подходим към използването на професионалните инструменти на Adobe, посветени на света на графичния дизайн. От 3 упражнения, които са лесни за прилагане на работното място - Кой не е трябвало да прави презентация във вашата компания? Кой не е преминал някои файлове в програма с трудно произношение (InDesign, Photoshop, Illustrator?) И не знае какво да прави с тях? - Ще се опитаме да обясним основната употреба на инструментите, които графичните дизайнери използват ежедневно да разработваме нашите проекти.

Презентация, ретуширане на вече създаден и проектиран файл или оформлението на работно досие или списание ще бъдат практиките, които ще ни отнесат да обиколим света на Adobe CC, да обясним и анализираме характеристиките на тези програми и да приложим на практика, че Това е най-добре научено, всяка от опциите, предлагани от този мощен софтуер. Ще повторим използването на различни инструменти и работни процеси, усъвършенствайки техните знания, за да извлечем максимума от програмите.

От по-малко сложни, изпълнението на тези упражнения ще ни даде достатъчно увереност, за да можем да се сблъскаме с ретуширането, създаването или дизайна на тези основни графични части във всяка професия, без да е необходимо да сме графични дизайнери.

132549_Curso-LasHerramientasdelDisenadorGrafico.CreaRetocayPresentaconSuiteAdobe.jpg

© ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

цели

Основната цел е студентите да придобият необходимите знания за преобразуване на своя проект или идея, презентация и т.н., в съгласувано изложен дигитален документ, опитвайки се да оптимизират и максимизират основните компютърни инструменти, използвани от / графични дизайнери.

Структура и съдържание

  • Блок 01. Добре представени презентации
  • Блок 02. Ретуширане на брошура и каталози
  • Блок 03. Дизайн и оформление на доклади, досиета и списания

Преподавателски състав

Валерия Дубин
Завършва визуална комуникация от Факултета по комуникация и изкуства на университета Макензи в Сао Пауло, Бразилия. Арт директор в EstudiCanó, студио за творчески графичен дизайн и визуална комуникация в Барселона, което от 1998 г. разработва проекти за корпоративен имидж, комуникационни кампании, продуктова графика, информационна графика, опаковки, редакционен дизайн, запис и мултимедия, стенд графика и изложби.

Куик Лопес
Завършил Реклама и връзки с обществеността, диплома по фотография и магистър по графично изкуство от Политехническия университет във Валенсия; Диплом по социология от университета в Аликанте; Аспирантура по типография от Ейна. Той работи като арт директор в Cosmic Gráfica с клиенти като Esade, Albert и Ferran Adrià International Cooking Concepts, Grup3, Ingoprint или Natursystem, между другото. Оперира за клиенти като Cauchos Karey, Amnesty International Valencia, рекламните агенции Syameses и KeepU Media, съчетани с арт насоката на международната верига от хотели и курорти Dolce Hotels или ресторант Meatpacking. Той съчетава професионалната си дейност с преподаването в различни училища в Барселона, като е преподавател в ELISAVA (университетска степен и цикъл на обучение) и съ-директор на следдипломната програма по дигитален и интерактивен дизайн в IDEP. Лаури жури 2014 г. в категория Студенти. Носител е на наградата Gràffica с колектива Muuu.

получатели

Студенти по дизайн, архитекти, фотографи, илюстратори и други творци и други професионалисти, които трябва да работят и да съставят графични документи и презентации. Изисква се минимум познания за Mac.

Това е ELISAVA (ES) от ELISAVA i Enginyeria BCN на Vimeo.

допускане

Искане за регистрация

За да заявите регистрация, трябва:

  1. Попълнете всички лични данни (както се вижда в паспорта или документа за самоличност) и информация за контакт в онлайн формуляра за кандидатстване.
  2. Прикачете следната документация: скенер на валидния паспорт, ако сте чужденец, или скенер на DNI, ако имате испанско гражданство или държава от ЕС, в PDF формат.

В края на заявката за регистрация системата ще генерира потребителско име и парола, с които трябва да наблюдавате и плащате чрез нашия уебсайт; Ще ги получите и в имейла си, ако не ги получите, трябва да пишете на: admissions @ ELISAVA .net.

Внимание: Моля, използвайте валиден имейл адрес, различен от „hotmail“, в противен случай няма да можем да потвърдим заявката. За да гарантирате сигурността и поверителността на вашите данни, използвайте само имейл адреса, регистриран във вашата регистрация, за да се свържете с Admissions @ ELISAVA .net

Срокове за регистрация

  • Студенти с националност на ЕС, Исландия, Лихтенщайн, Норвегия или Швейцария: Ако има свободни места, до 4 работни дни преди началото на курса.
  • Чуждестранни студенти без гражданство на ЕС *: Ако има свободни места, до 10 работни дни преди началото на курса.

* За курсове с продължителност по-малко от 3 месеца не е необходима учебна виза, но трябва да се консултирате с испанското консулство във вашата страна дали е необходима туристическа виза или ако трябва да спазвате някаква специална процедура.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Научете повече

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Свиване