Летен курс: закон (на възраст 16-18)

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед на програмата на лятното училище по закон:

 • Програма: Право
 • Такса: 4,595 паунда
 • Продължителност на курса: 2 седмици
 • Тип на курса: Жилищен
 • Местоположение: Университетите в Кеймбридж

Очаквате кариера в областта на правото? Елате в нашето отличено лятно училище по право и ще бъдете обучавани от високо уважавани експертни юридически специалисти.

Резюме на летни училища в Кеймбридж

Програмата за лятна училищна програма „Потопете се”, предназначена за амбициозни студенти на възраст 16-18 години, предлага на участниците вълнуващ поглед към живота на студент по право от университета. По време на лятната програма на закона, участниците ще бъдат запознати със Закона като академична дисциплина, докато разглеждат ежедневната реалност на сегашната правна система на Англия и Уелс.

За повечето участници изучаването на правото е напълно ново. Учебните програми на средните училища рядко засягат тази предизвикателна тема, което означава, че първоначалната година на бакалавърските изследвания може да се почувства предизвикателна в началото. Този летен курс на училищното училище служи за преодоляване на тази празнина, като помага на студентите да изградят солидна основа на основни знания, теории и концепции в програма, разработена и преподавана от експерти от някои от водещите световни университети. До края на лятната училищна програма, участниците ще вземат участие в цялостна учебна програма, която обхваща съществените елементи на конституционното, наказателното право, правото на човека и правото на ЕС.

Извън класната стая обучението се подкрепя с планирани дейности и допълнителни университетски семинари за подготовка. Например, участниците ще оставят уюта на лекционната зала, за да видят закона в действие по време на посещение в магистратския съд в Кеймбридж. Освен това, всички участници в програмата са поканени да се възползват от поредица от LNAT семинари, където те ще се научат как да учат за предизвикателния Закон за национални изпитания.

Immerse е вдъхновяващ академичен летен курс по право за интелектуално любопитни.

120997_DSC_5061.jpg

Основни ползи от лятната школа по право

 • Разработете първоначално разбиране на основните теми, включени в учебната програма за първа година
 • Разгледайте взаимосвързаната история на Обединеното кралство, ЕС и международното право
 • Развийте своя уникален глас като адвокат, представяйки оригинални аргументи по време на фалшив процес
 • Посетете работна съдебна зала, за да спазвате закона на практика
 • Разберете сложните системи, управляващи наказателното право в Англия и Уелс
 • Дебатират противоречивите последици от продължаването на практиката на деликтното право

Теми от закона

Структурирана, за да предизвика и вдъхнови, програмата за потапяне в лятното училище осигурява разнообразен, стимулиращ поглед към английската правна система и законите, които структурират модерното общество. Участниците ще започнат с въведение в конституционното право, разглеждайки правните отношения между Обединеното кралство и нейните конституционни структури в Шотландия, Уелс и Северна Ирландия.

По време на лятната юридическа програма редовно ще се представя нова теория и знания през призмата на актуалните събития. Например, когато участниците научат за сложната мрежа от закони, регулиращи ЕС, те ще обсъдят ролята на Хартата на основните права и сегашните отношения между ЕС и правните системи на държавите-членки. Обратно, когато обсъждат съществуващата правна система в тази страна, те ще говорят за постепенното преминаване на Великобритания към по-федерална структура и ролята на парламентарния суверенитет днес.

В края на лятната програма на юридическото училище участниците получават шанс да посетят работеща съдебна зала, да наблюдават адвокатите, докато представят юридически аргументи, и да видят от първа ръка какво е да говориш в съда. Връщайки се в класната стая, те ще използват това преживяване (и всичко, което са научили), докато участват в макетно изпитание с останалите свои връстници.

121003_IMG_0326.jpg

Резултати от курса на лятното училище в Кеймбридж

Целта на тази лятна юридическа програма е да даде на участниците знания и умения, необходими за по-добро разбиране на академичните изследвания на правото на университетско ниво. Много от модулите в нашата учебна програма ще се появят в първата и втората година на университета и са внимателно подбрани поради тази причина. Обучението всеки ден се подкрепя чрез стимулиране на дебати в клас, практически дейности и напътствия на експертни преподаватели.

В допълнение към преподаването на основни теми на университетско ниво, уроците ще се съсредоточат и върху предизвикателствата на практиката в реалния живот, включително намаляващото състояние на финансиране на правна помощ, съвременните юридически бизнес структури и скорошните стъпки към по-равнопоставено участие. Участниците също ще бъдат насърчавани да подобрят писането на есе и да работят заедно с връстниците си, докато се стремят да защитят оригинални аргументи. Това е основно умение за всеки, който работи със закона: такова, на което участниците ще разчитат, че разчитат често през своята кариера.

Извън тези ключови умения, програмата за лятно юридическо училище също насърчава изследването на собствените тълкувания на закона на участниците. От участниците ще се изисква да обмислят редица трудни правни проблеми, по-специално тези, свързани с етиката, присъдата и дори особено сложните предизвикателства на правото на правата на човека.

По време на тази лятна програма на юридическото училище участниците ще:

 • Научете се да формулирате оригинални аргументи и съгласувано да изразявате сложни мисли
 • Задълбочете се в областта на правото на деликт, критично изследвайки понятието „задължение за грижа“
 • Обсъдете проблемите с настоящото ни разделение на труда между адвокати и адвокати
 • Анализирайте как човешките права получават правна защита в днешните съдилища
 • Помислете за механиката на присъдата, като се съсредоточите конкретно върху предизвикателствата около случаите на убийство / убийство
 • Научете какво включва LNAT, как университетите използват своите данни и как най-добре да се подготвят
 • Проучете правната структура на ЕС и неговото влияние върху нашия собствен демократичен процес
 • Работете по серия от предизвикателни проблеми, съставяйте кратки есета и обсъждайте въпроси на етиката

Студентите в този курс ще получат персонализирана обратна връзка от своите преподаватели относно представянето им, обхващания материал и дори списък с индивидуализирани предложения за по-нататъшно изучаване.

разписание

Графикът, показан по-долу, предлага вникване в типичния дневен график, въпреки че това може да варира в зависимост от събитията, планирани за дадения ден.

Типичен ден
 • 08:00 - 09:30 Закуска
 • 09:30 - 11:30 Сутрешна академична сесия
 • 11:30 - 13:30 Обяд
 • 13:30 - 15:30 Следобедна академична сесия
 • 16:00 - 18:00 Академичен уъркшоп / Следобедна дейност
 • 18:00 - 19:15 Вечеря
 • 19:30 - 22:00 Вечерно социално събитие

Започнете деня с континентална или приготвена закуска в трапезарията на колежа. Голямо разнообразие от предмети за закуска помага на участниците да се подготвят за предизвикателния ден.

Казуси

Катя Стоукс, Великобритания

Юридически випуск 2016

Катя участва в нашата програма „Право“ през 2016 г. Ето какво има да каже за времето си с „ Immerse Education :

Ученето с Immerse беше много интензивно изживяване, но си заслужава усилията. Поради времето си с Immerse, знаех кой предмет искам да уча в университета и имах по-добра представа какво да очаквам, след като стигна до там. Любимата ми част от изучаването с Immerse беше получаването на възможност да науча малко по моя предмет, преди да се ангажирам да кандидатствам по този предмет, което не бих направила по друг начин.

Прекарването на две седмици на живот и учене в исторически колеж в легендарен университет, където стотици студенти са започнали пътуванията си, беше вдъхновяващо и ми даде шанс да чуя някои от историите за студенти в Кеймбридж, за които човек може да не чуе по време на Ден на отворените врати или като турист.

След като уча в Immerse, завърших училище и преминах да уча право в Дърам. Сега продължавам с обучението си, както и започвам да гледам напред какво искам да правя след завършване на университета - независимо дали това ще търси работа или ще продължа да уча.

121016_IMG_1356.jpg

Абитуриентски

Финалната вечер на програмата отбелязва постиженията на всеки участник в церемония за дипломиране, последвана от гала вечеря.

По време на лятната програма в Кеймбридж нашите преподаватели ще следят ангажираността на учениците с темите, които са преподавали. След приключване на програмата, преподавателят ще напише Оценка на участника, която ще оцени как участникът е отговорил на материалите, с които са били запознати, какъв напредък е постигнал по време на сесиите и ще предложи препоръки как най-ефективно да разшири разбирането и интереса на участника в темите, които са изследвани.

Силно вярваме, че нашите оценки на участниците са ключов елемент от процеса на обучение и отразяват нашия ангажимент към най-високите стандарти на образование.

120998_DSC_6454.jpg

Последна актуализация Окт. 2019

За учебното заведение

Immerse Education is a two-week residential academic programme in Cambridge with a diverse and enriching curriculum, designed for 13-18-year-old students – providing a taster of what it’s like to stud ... Научете повече

Immerse Education is a two-week residential academic programme in Cambridge with a diverse and enriching curriculum, designed for 13-18-year-old students – providing a taster of what it’s like to study a subject at a higher level. Свиване