Летен курс: инженерство (на възраст 16-18)

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед на програмата на лятното училище за инженеринг:

 • Програма: Инженеринг
 • Такса: 4,595 паунда
 • Продължителност на курса: 2 седмици
 • Тип на курса: Жилищен
 • Местоположение: Университетите в Кеймбридж

Вижте повече на нашето лятно училище в Кеймбридж за възраст 16-18.

Резюме на лятното училище в Кеймбридж

Инженерингът е дисциплина в челните редици на иновациите и решаването на проблеми. Чрез прилагането на сложни математически и научни принципи инженерите са отговорни за решаването на структурни и технологични проблеми от създаването на перфектната чаша кафе до изграждането на структура, която ще издържи теста на времето. В рамките на двуседмичната програма за лятно училище Immerse Engineering участниците на възраст 16-18 години ще научат уменията, необходими за творческа работа и да използват въображението си, за да проектират елегантни и здрави решения на предизвикателни реални проблеми. Участниците ще изследват разнообразна гама от инженерни теми на бакалавърско ниво, предоставяйки на дегустатора какво е да изучаваш дисциплината на университетско ниво.

Участниците в инженерната лятна програма следват обширна учебна програма, която обхваща широк спектър от най-завладяващите теми в инженерството. Докато работят през материала, участниците ще обхванат всичко - от най-основния принцип на материалното инженерство до сложните закони, регулиращи термодинамиката и флуидите. Освен това на участниците ще бъде възложен финален проект, където ще им бъде възложена задачата да решат предизвикателен инженерен проблем по свой избор. Програмата е изключителна възможност за изследване на предмет, който обикновено не се изследва на ниво средно образование.

През цялата тази лятна инженерна програма участниците ще живеят и учат в университетския колеж в Кеймбридж. Тази вълнуваща възможност да живеят по-независимо е чудесна първа стъпка, преди участниците да започнат бакалавърското си образование. Докато се завърнат у дома, участниците ще научат и двете ключови инженерни концепции, наред с придобиването на опит от живота на университета от първа ръка.

Immerse е вдъхновяваща програма за академично лятно училище в Кеймбридж за любознателно любопитни.

120932_DSC_9451.jpg

Ключови ползи от инженерното лятно училище

 • Разберете как различните области (визуални изкуства, философия и наука) влияят на съвременното инженерство
 • Научете как технологията и в частност софтуерът коренно трансформират областта на инженерството
 • Работете по лични проекти, решавайте реални проблеми и представяйте решенията си в клас
 • Обсъдете социално-икономическото въздействие и етичните последици от практикуването на инженеринг
 • Помислете за реалните практически аспекти на съвременния дизайн, като прегледате поредица от казуси
 • Научете се да поддържате научната литература и да прилагате тези нови идеи към работата си

Теми за летен курс по инженерство са обхванати

Двуседмичният учебен план за инженерно лятно училище в Immerse ще предизвика участниците да мислят извън рамките, използвайки науката и математиката за решаване на сложни проблеми. Преподавателите ще подкрепят и ръководят участниците чрез тяхното обучение, насърчавайки ги да изпробват нови техники и методи, докато се справят с вълнуващи предизвикателства. След кратко въведение в полето, участниците ще прегледат ключови идеи (трите закона на Нютон, кинематика, инерция и т.н.), преди да преминат към усъвършенствани концепции, които обикновено не се наблюдават до първата година на университета.

Например, участниците ще обсъдят практическите реалности на материалното инженерство, като научат какво прави решенията стабилни и структурни. След това те ще открият вълнуващите светове на електрическото и софтуерното инженерство, докато анализират системите зад всекидневните обекти. И накрая, те ще завършат инженерната програма, като обхващат разширени теми, включително механика на течностите, термодинамика и био-вдъхновена техника.

В последните академични сесии участниците ще проучат и практическите реалности на инженера. Това означава, наред с други неща, да научите как новите открития засягат индивидуалната работа, как комуникира научната общност и как те могат да допринесат със собствените си идеи в публичния дискурс. На участниците ще бъде дадена възможност да работят по личен инженерингов проект и да го представят на класа до края на програмата.

120958_215EmilyButtersPhotography.jpg

Резултати от курса за инженерно лятно училище

Тази лятна програма за инженеринг е проектирана да бъде едновременно грунд за инженерна теория за студенти, както и да предостави на участниците безценен вкус на университетския живот. След две седмици живот и обучение в кампуса, участниците ще се върнат у дома, развивайки страстта си към инженерството, както и да научат повече за себе си като независими обучаващи се.

Нашите преподаватели ще оценят индивидуалното разбиране и интереси на всеки участник, когато той влиза в програмата и впоследствие ще приспособят учебния материал, за да отговори на уникалните нужди на всеки студент. По време на курса програмните материали се доставят чрез академични сесии, практически занимания и през клас представяне на студентската работа, предназначена да подобри техните идеи чрез получаване на критична обратна връзка от преподаватели и връстници.

Двуседмичната програма за лятно училище за инженери завършва с последно предизвикателство, което поставя задачи на участниците в проектирането на креативно инженерно решение на избран от тях проблем. Този финален проект помага на участниците да надграждат знанията, които са придобили по време на лятната програма на инженеринга в Кеймбридж и ги предизвиква да използват реално, практически да използват съвременната инженерна теория.

До края на тази програма за инженерно лятно училище участниците ще имат:

 • Изследва влиянието на инженерството във всичко - от медицината до специалните ефекти на Холивуд
 • Използвани авангардни открития в науката за разработване на иновативни инженерни решения
 • Създали своя собствена пътна карта за намаляване на емисиите от 2050 г. във Великобритания с 80%
 • Разгледайте причините, поради които Великобритания и САЩ използват различни нива на напрежение (110 V срещу 220V)
 • Придобити работни познания за законите на термодинамиката и механиката на течностите
 • Обсъдихме историята на електричеството, основите на проектирането на вериги и закона на Ома
 • Напълно разбрах значението на безопасността, логистиката, икономичността и извънредните ситуации в процеса на проектиране
 • Изследва ключови концепции за дигитално инженерство като логически порти, CMOS технологии и цифрова сигнализация

Студентите в този курс ще получат персонализирана обратна връзка от своите преподаватели относно представянето им, обхващания материал и дори списък с индивидуализирани предложения за по-нататъшно изучаване.

разписание

Графикът, показан по-долу, предлага вникване в типичния дневен график, въпреки че това може да варира в зависимост от събитията, планирани за дадения ден.

Типичен ден
 • 08:00 - 09:30 Закуска
 • 09:30 - 11:30 Сутрешна академична сесия
 • 11:30 - 13:30 Обяд
 • 13:30 - 15:30 Следобедна академична сесия
 • 16:00 - 18:00 Академичен уъркшоп / Следобедна дейност
 • 18:00 - 19:15 Вечеря
 • 19:30 - 22:00 Вечерно социално събитие

Започнете деня с континентална или приготвена закуска в трапезарията на колежа. Голямо разнообразие от предмети за закуска помага на участниците да се подготвят за предизвикателния ден.

Казуси

Хенри Трън, Великобритания

2016 Alumnus инженеринг

Хенри участва в нашата инженерна програма през 2016 г. Ето какво има да каже за времето си с „ Immerse Education :

След като съм учил с Immerse, наистина се наслаждавах на инженерния си живот и се вълнувам да видя какво притежава бъдещето. В момента уча химическо инженерство в Университета в Единбург и се надявам да намеря инженерно работно място и да завърша втората година от следването си.

Потапяне ме научи, че с инженерна степен човек може почти да влезе във всяка област на работа, която желае и въпреки че не съм поемал физика на ниво A, Immerse ми помогна през първата ми година, когато липсваха познанията ми по физика. Беше прекрасно време, което горещо го препоръчвам на всеки, вие се сприятелявате за цял живот, като същевременно сте психически стимулирани в същото време.

120955_166EmilyButtersPhotography.jpg

Абитуриентски

Финалната вечер на програмата отбелязва постиженията на всеки участник в церемония за дипломиране, последвана от гала вечеря.

По време на лятната програма в Кеймбридж нашите преподаватели ще следят ангажираността на учениците с темите, които са преподавали. След приключване на програмата, преподавателят ще напише Оценка на участника, която ще оцени как участникът е отговорил на материалите, с които са били запознати, какъв напредък е постигнал по време на сесиите и ще предложи препоръки как най-ефективно да разшири разбирането и интереса на участника в темите, които са изследвани.

Силно вярваме, че нашите оценки на участниците са ключов елемент от процеса на обучение и отразяват нашия ангажимент към най-високите стандарти на образование.

120926_DSC_5900.jpg

Последна актуализация Окт. 2019

За учебното заведение

Immerse Education is a two-week residential academic programme in Cambridge with a diverse and enriching curriculum, designed for 13-18-year-old students – providing a taster of what it’s like to stud ... Научете повече

Immerse Education is a two-week residential academic programme in Cambridge with a diverse and enriching curriculum, designed for 13-18-year-old students – providing a taster of what it’s like to study a subject at a higher level. Свиване