ТОЗИ КУРС ВЪВ ВЪЗРАСТ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

В днешно време фигурата на графичния дизайнер трябва да бъде особено динамична, не само като експерт по визуални езици, но и като специалист по комуникационни стратегии. С развитието на дигиталните технологии графичният дизайн стана приятно сложен и вълнуващ. Всеки ден нови комуникационни инструменти правят професионалната фигура по-интерактивна и ангажираща.

Динамичните изображения, GIF, вирусните видеоклипове и звуци стават тенденции в интерактивните творби. Графичният дизайнер е способен да взаимодейства с множество клиенти в различни области благодарение на развитата гъвкавост. Поради тази причина той трябва да се справя с новите технологии и винаги да бъде актуализиран с най-новите дигитални инструменти, за да предвиди времената и да предложи иновативни решения на пазара.


График: Уроците се провеждат от понеделник до петък, на пълно работно време (сутрин и следобед), продължителността на курса е 75 часа в продължение на 3 седмици.

Мишена

Програмата е предназначена за студенти, които имат компетентност или основни професионални умения в областта на обучението и се интересуват от развиване на професионалните си умения. Участниците трябва да са запознати с основните графични инструменти и софтуер (Adobe Ps / Ai) и да бъдат мотивирани да работят самостоятелно или в екип и в срокове.

Методология и структура

С задълбочени познания за принципите на дизайна, тази програма дава на студентите умения да създават професионални проекти както в печатните, така и в дигиталните формати, както и да получават ценни познания в областта на създаването на лого, създаването на изображения, проектирането за уеб , типография и брандинг. Програмата възприема Флоренция и нейните музеи (като място и идея) като отправна точка за студентския проект.

Въз основа на проучванията на студентите и вдъхновение от посещенията на големи художествени и исторически забележителности и открити атракции във Флоренция, учениците създават визуална концепция за „Нов музей във Флоренция“. Участниците ще трябва да изберат правилните визуални елементи, които се състоят в именуване, брандинг, инфографика и рекламна кампания, за да се свържете с посетителите. По време на финалната презентация всеки проект ще бъде обсъден поотделно или в група.

Летният курс включва стратегическа комбинация от теоретични уроци, казуси и работни срещи с професионалисти в бранша, както и посещения на обекти за дизайнерски студия и изложби. Посещенията на място са неразделна част от учебния опит на програмата и са предназначени да допълват това, което е придобито в класната стая, както и да служат като непрекъсната ориентация към полето.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 12 курсове в IED – Istituto Europeo di Design Florence »

Последна актуализация Февруари 25, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Юли 2020
Duration
Редовно обучение
Price
2,600 EUR
Deadline
Юли 1, 2020
По място
По дата
Start Date
Юли 2020
End Date
Юли 2020
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020

Юли 2020

Location
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020
End Date
Юли 2020