ТОЗИ КУРС ВЪВ ВЪЗРАСТ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

Курсът по графичен дизайн и портфолио предлага на студентите възможността да се оспорват с творческа програма, съчетаваща традиционни лекции и работа по проекти, за да се запознаят с основните инструменти и техники на графичния и визуалния дизайн.

Чрез лекции , казуси , лаборатории и посещения на място , студентите ще подобрят своите теоретични знания и технически умения, за да завършат творческо портфолио, разработено по време на програмата.


График: Този курс се провежда от понеделник до петък на пълно работно време (сутрин и следобед), като курсът е с продължителност 75 часа, разпределен в продължение на 3 седмици.

Мишена

Това е уводен курс и не са необходими предварителни проучвания в тази област. Предлагаме обаче студентите да се запознаят с основните теми, които ще бъдат представени.

Методология и структура

Този курс има за цел да предостави на студентите практическо въведение в принципите и инструментите на графичния дизайн. Чрез теоретични уроци програмата обхваща концепции на високо ниво като оформление, типография и цвят. След това учениците имат възможност да се включат, като използват Illustrator, за да създадат персонализирано лого и да практикуват техники за векторно рисуване. След това програмата отвежда учениците в Photoshop, където те се научават как да приспособяват творчески и ретушират изображенията, които ще използват в дизайнерските проекти.

По време на заключителната презентация на проекта участниците показват резултатите от извършената работа.

Летният курс включва стратегическа комбинация от теоретични уроци, казуси и работни срещи с професионалисти в бранша, както и посещения на обекти за дизайнерски студия и изложби. Посещенията на място са неразделна част от учебния опит на програмата и са предназначени да допълват това, което е придобито в класната стая, както и да служат като непрекъсната ориентация към полето.

Теми

Следните теми се обсъждат по време на програмата: исторически фон на графика и дизайн, елементи на визуалната комуникация, основен дизайн, оформление на страницата, шрифт и цвят, основи на Adobe Photoshop и Illustrator, поставяне на изображения, записване и експортиране, професионално портфолио :

Основен дизайн

Дисциплината се фокусира върху визуалната комуникация, дава исторически преглед на графиката и комуникацията, елементи на семиотиката и графичното възприятие, включително изучаването на цветовата палитра, семействата на шрифтовете и типографията.

ВИЗУАЛНА ДИЗАЙН LAB - Photoshop и Illustrator

Целта на този курс е да даде възможност на студентите да използват основен софтуер за графичен дизайн. Учениците се научават да използват инструментите, необходими за графично представяне на различни дигитални медии. От първите стъпки в света на векторната графика с използването на Illustrator, програмата продължава с Photoshop и гъвкавостта на техниките за редактиране на снимки. Подходът „учене чрез практикуване“ и семинарите ще улеснят сравняването чрез студенти, по различни все по-конкретни случаи.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 12 курсове в IED – Istituto Europeo di Design Florence »

Последна актуализация Февруари 25, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Юли 2020
Duration
Редовно обучение
Price
2,600 EUR
Deadline
Юли 1, 2020
По място
По дата
Start Date
Юли 2020
End Date
Юли 2020
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020

Юли 2020

Location
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020
End Date
Юли 2020