ЕЗИК НА КУРСА: ИСПАНСКИ

Летният курс по графичен дизайн и творчество осигурява на студента теоретико-практическите инструменти, необходими за разработването на глобален проект за графичен дизайн. То насърчава творческия потенциал на студента, който чрез основни познания ще може да генерира независимо графичната комуникация, необходима за разработването на неговия проект или бизнес идея.

Насочена към: предприемачи, дизайнери, художници и изобщо всички, които се интересуват от придобиване на база в графичен и уеб дизайн, която им позволява да развиват графична комуникация на своите проекти.

В летния курс "Графичен дизайн" специално внимание ще бъде поставено върху сравнителното предимство на разработването на качествен графичен образ, който емоционално обгръща целевата аудитория.

Освен това се проучват възможностите на интернет като двигател за разширяване на проект или бизнес идея, основани на дизайн, който е лесен за използване и достъпен за обществеността.

методология:

Теоретична област: изучават се основите на дизайна и новите му приложения, които подпомагат творческите, методологическите и проектните умения на студентите.

Техническа област: техники, технологии и компютърни средства.

Proyectual Area: осъществява се глобален проект за графична комуникация, който се контролира периодично и се опитва да отрази способността за синтез и взаимовръзка на придобитите знания.

Worskhops: дейности, които допълват предишните, повишават креативността на студента и решаващ капацитет.
Програма с обучение на:
  • Spanish (Spain)

Прегледайте още 46 курсове в IED – Istituto Europeo di Design Madrid »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Юли 2020
Duration
Редовно обучение
Price
2,400 EUR
Deadline
Юли 1, 2020
По място
По дата
Start Date
Юли 2020
End Date
Юли 2020
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020

Юли 2020

Location
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020
End Date
Юли 2020