Летен курс по дизайн - изработен в Италия

Общ преглед

Описание на програмата

Този курс се провежда на английски език.

График: От понеделник до четвъртък на пълен работен ден (сутрин и следобед), курсът е с продължителност 75 часа, разпределен в рамките на 3 седмици.

Цел: Този курс е предназначен за хора, които се интересуват от света на дизайна и нямат предварително познания или опит в дисциплината и искат да се учат и да се справят с предизвикателствата. Умения като рисуване или скициране могат да бъдат полезни, дори и да не са задължителни. Кандидатите трябва да покажат силна мотивация и способност да работят в групи.

Методология и структура: Курсът ви позволява да откриете автентичността и историята на италианското занаятчийско майсторство и да научите, че успехът на „италианската система за дизайн“ се основава на диалога между занаятите и новите технологии. Ще придобиете основни дизайнерски знания и ще разберете веригата на доставки, която определя качеството на завършен продукт.

Придобитите по време на курса теоретични понятия се прилагат в работилници по моделиране и проектиране.

По време на презентацията на Финалния проект заедно с вашите колеги ще покажете резултатите от работата, извършена през курса.

Лятният курс включва стратегическа комбинация от теоретични уроци, проведени от дизайнери и професионалисти в областта, културни екскурзии, семинари и посещения в занаятчийските магазини.

Посещенията на място са неразделна част от учебния опит на програмата и са предназначени да допълнят придобитите в класната стая стаи и да служат като непрекъсната ориентация към тази област.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Florence boasts one of the world most important artistic and cultural heritage, but it is also a city with a long history in Italian design.

Florence boasts one of the world most important artistic and cultural heritage, but it is also a city with a long history in Italian design. Свиване