ТОЗИ КУРС ВЪВ ВЪЗРАСТ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

Тази програма се фокусира върху основните умения и методологии, използвани при дизайна на продуктите, разбирането на качеството на продуктите на Made in Italy, особено в италианските МСП, занимаващи се с майсторство. По време на курса студентите ще имат възможност да проучат и научат повече за Флоренция като исторически град на дизайна и модата, който се е преоткрил през вековете и че в епохата на глобализацията има релевантна роля в света на дизайна, крайна изработка и иновационни процеси.

Студентите ще разберат процесите на промишления и производствения дизайн, ще научат как да обединяват културните и историческите фактори с продуктите и марковите комуникационни елементи, за да разработят проекти, основани на иновации.


График: От понеделник до петък на пълно работно време (сутрин и следобед), курсът е с продължителност 75 часа, разпределен в продължение на 3 седмици.

Мишена

Този курс е предназначен за хора, които се интересуват от света на дизайна и нямат предварителни знания или опит в дисциплината и искат да се учат и да се справят с предизвикателствата. Умения като рисуване или скициране могат да бъдат полезни, дори ако не са задължителни. Кандидатите трябва да покажат силна мотивация и способност за работа в групи.

Методология и структура

Тази програма дава възможност на учениците да открият автентичността и историята на италианското майсторство и да научат, че успехът на „италианската система за дизайн“ се основава на диалога между занаятите и новите технологии. Студентите придобиват основни познания за проектиране и разбират веригата на доставки, която определя качеството на крайния продукт.

Теоретичните понятия, придобити по време на курса, се прилагат при моделиране и проектиране. По време на финалния проект студентите представят резултатите от извършената работа.

Лятният курс включва стратегическа комбинация от теоретични уроци, проведени от дизайнери и професионалисти в областта, културни екскурзии, семинари и посещения в занаятчийските магазини.

Посещенията на място са неразделна част от учебния опит на програмата и са предназначени да допълнят придобитите в класната стая стаи и да служат като непрекъсната ориентация към тази област.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 12 курсове в IED – Istituto Europeo di Design Florence »

Последна актуализация Февруари 25, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Юли 2020
Duration
Редовно обучение
Price
2,600 EUR
Deadline
Юли 1, 2020
По място
По дата
Start Date
Юли 2020
End Date
Юли 2020
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020

Юли 2020

Location
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020
End Date
Юли 2020