Този курс се провежда в английски език.

Италия е център на високи постижения и иновации в областта на автомобилния дизайн. IED Torino се намира в автономната столица на Италия, където се намират такива фирми като Fiat, Lancia, Pininfarina и Alfa Romeo. В този контекст IED предлага тази лятна програма, която въвежда основните елементи и инструменти, необходими за да стане бъдещ дизайнер на автомобили. Курсът предоставя на студентите преглед на съвременните тенденции и предизвикателства в индустрията и се фокусира върху професионалната роля на автомобилния дизайнер.

Освен това програмата ще даде възможност на студентите да развият умения, знания и интелектуални способности за проектиране на нови превозни средства въз основа на ясно разбиране на принципите на пропорция, обем и повърхностно проектиране.

Чрез програма за посещения в компании, срещи с професионалисти и практическо обучение студентите ще изпитат професионалната продукция от тази кариера. Посещенията могат да включват: Pininfarina, Ferrari, Музей на автомобила, Cecomp.

График: От понеделник до четвъртък през първата и втората седмица и от понеделник до петък през третата седмица, на пълен работен ден (сутрин и следобед) курсът има продължителност от 75 часа, разпределена за 3 седмици.

Целева: Това е програма за уводно ниво, предназначена за творчески, гъвкави, отворени за работа студенти или професионалисти от други области, които искат да се учат и да се справят с предизвикателства. Хора, които се интересуват от света на автомобилния дизайн и нямат предварително познания или опит в дисциплината. Умения като рисуване или скициране могат да бъдат полезни, дори и да не са задължителни. Кандидатите трябва да покажат силна мотивация и способност да работят в групи.

Методология и структура - Този летен курс има за цел да стимулира творческото мислене, като същевременно позволява на учениците да развиват технически умения.

След въвеждането на автомобилната индустрия от историческа гледна точка, учениците придобиват техническите умения, за да визуализират правилно концепцията и да изследват обект от различни точки на наблюдение. Те ще разберат и овладеят техниките на обема и перспективата в дизайна, които ще им позволят да развиват "творчески концепции" и да превеждат собствените си идеи в проекти за проектиране на автомобили. След общ преглед на автомобилното инженерство, студентите ще се придвижат напред в моделната лаборатория и ще изработят своя модел за моделиране на автомобили. Проектите ще бъдат обект на критики от страна на групи и учители.

Курсът е синергия между теоретични уроци, посещения на фирми и срещи със специалисти от автомобилната среда. Посещенията не са пасивни учебни изживявания.

Студентите ще бъдат натоварени с различни задачи за всяко посещение и се очаква да се ангажират с ораторите и преподавателите като част от тяхната работа в клас и цялостния опит.

Програма с обучение на:
  • Английски
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Юли 2020
Duration
Редовно обучение
Price
2,600 EUR
Deadline
Юли 1, 2020
По място
По дата
Start Date
Юли 2020
End Date
Юли 2020
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020

Юли 2020

Location
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020
End Date
Юли 2020