Този курс се провежда в английски език.

Курсът запознава италианската дизайнерска индустрия с настоящите тенденции в дизайна на интериора, за да даде възможност на студентите да развият необходимите умения за изработване на оформления за изложбени помещения на високо ниво и магазини със съществена изразителна стойност.

Цел - Курсът е предназначен за квалифицирани кандидати, като например студенти, които посещават последните години от университетското образование по архитектура, интериорен дизайн и индустриален дизайн или млади специалисти, които се интересуват от обогатяване на личните си познания и разбиране на областта. Кандидатите трябва да притежават умения за представяне на умения като рисуване, скициране и оформяне на визуални комуникационни умения като компютърна графика и рендиране, както и моделиране и словесни комуникационни умения. Кандидатите трябва да покажат силна мотивация и способност да работят в групи.

Методика и структура - По време на курса студентите разглеждат и анализират италианските интериорни и търговски площи. "Интериор" се отнася до ключови пространства за подобряване на всекидневния живот: места за ядене, пазаруване и четене и други обществени пространства.

360-градусовата визия на италианската и в частност на Миланската реалност и методология на проектирането е възможна чрез синергията между лекциите и практическото обучение, като и двете са подкрепени от семинари и посещения в съответните шоуруми, магазини и изложби. По време на курса студентите ще придобият теоретични и практически знания за италианските интериорни и търговски пространства и ще се запознаят с най-новите тенденции в италианския дизайн. Студентите също така ще увеличат съгласуваността и гъвкавостта при изразяване на идеи, преследвайки разказващ, но аналитичен подход към тяхната работа и ще получат по-добро разбиране за това как да структурират и разработят проект, следвайки италианската методология - кратка, концепция, дизайн, комуникация - изберете правилните инструменти и ги приложите.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 5 курсове в IED – Istituto Europeo di Design Milan »

Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение
Price
2,600 EUR
По място
По дата
Start Date
Юли 2020
End Date
Юли 2020
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020

Юли 2020

Location
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020
End Date
Юли 2020