Летен курс по интериор и дизайн на шоурум

Общ преглед

3 locations available

Описание на програмата

Този курс се провежда в английски език.

По време на курса изследвате и анализирате италианските интериорни и търговски пространства. „Интериор“ се отнася до ключови пространства за подобряване на ежедневния живот: места за хранене, пазаруване и четене и други обществени пространства.

Вие също така ще увеличите съгласуваността и плавността в изразяването на идеи, ще следвате разказващ, но аналитичен подход към вашата работа и ще получите по-добро разбиране за това как да структурирате и разработите проект, следвайки италианската методология - кратка, концепция, дизайн, комуникация - да можете да изберете правилните инструменти и ги приложите.

График: От понеделник до четвъртък през първите две седмици и от понеделник до петък през третата седмица, на пълен работен ден (сутрин и следобед) курсът има продължителност от 75 часа, разпределена за 3 седмици

Цел: Курсът е предназначен за квалифицирани кандидати, като студенти, които посещават последните години на университетските проучвания по архитектура, интериорен дизайн и индустриален дизайн, или наскоро завършили, и млади професионалисти, заинтересовани да обогатят личните си знания и разбиране на областта.

Кандидатите трябва да овладеят уменията за техника на представяне като рисуване, скициране и изобразяване на умения за визуална комуникация, като компютърна графика и изобразяване, както и умения за изработване на модели и вербална комуникация.

Кандидатите трябва да покажат силна мотивация и способност за работа в групи.

Методология и структура: По време на курса придобивате теоретична и практическа осведоменост на италиански интериори и търговски пространства, и знаете за най-новите тенденции в италианския дизайн.

Синергията между лекциите и практическото обучение, които се поддържат от семинари и посещения в съответните шоуруми, магазини и изложби, ви позволява да се възползвате от 360 ° визия на италианската - в частност на миланската - реалност и методология на дизайна.

Посещенията на място са неразделна част от учебния опит на програмата и са предназначени да допълнят придобитите в класната стая стаи и да служат като непрекъсната ориентация към тази област.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Свиване