Този курс се провежда в английски език.

По време на триседмичната програма студентите научават за значението на маркетинга и маркетинга и изследват специфичните особености на модния маркетинг като управление на взаимоотношенията с клиенти, дигитален моден маркетинг, потребителско поведение, креативно предлагане на дребно, маркетингова стратегия.

График: От понеделник до четвъртък през първите две седмици и от понеделник до петък през третата седмица, на пълен работен ден (сутрин и следобед) курсът има продължителност от 75 часа, разпределена за 3 седмици

Цел: Курсът е насочен към млади студенти или специалисти от други области, които се интересуват от областта на модния маркетинг и нямат предварително познания или опит в дисциплината. Кандидатите трябва да покажат силна мотивация и способност да работят в групи.

Методология и структура - Този курс е общ преглед на маркетинга, а предварителната част е въведение в италианската модна индустрия.

Студентите ще се съсредоточат върху маркетинга, дизайна и мърчандайзинг в семинарния курс с професионалисти от бранша, които летят и споделят своя опит в специфичната си област.

Традиционните методологии и техники като анализ и управление на марката, изследване на тенденциите, както и дистрибуция, рекламиране и мърчандайзинг ще бъдат обхванати в дълбочина и допълнени от посещения в шоуруми и търговски площи. Студентите ще завършат лични проекти на място в различни райони на Милано, за да се подготвят за окончателния си проект и презентация.

Тази програма ще позволи на студентите да разберат творческия процес, за да изпълнят специфичните цели на проекта и ще ги научат да разработват комуникационна стратегия съобразно целите и бюджета.

Опитните факултети активно участват в разработването на курсове, което гарантира, че студентите са в досег с текущото мислене и най-новите постижения в тази област.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 5 курсове в IED – Istituto Europeo di Design Milan »

Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение
Price
2,600 EUR
По място
По дата
Start Date
Юли 2020
End Date
Юли 2020
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020

Юли 2020

Location
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020
End Date
Юли 2020