ТОЗИ КУРС ВЪВ ВЪЗРАСТ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

Тази програма се фокусира върху основните умения и методологии, използвани в разработването и производството на успешни събития специално за модната индустрия. Учениците се научават да обединяват използването на стратегии за връзки с обществеността, модна комуникация и планиране на събития, за да организират реално модно събитие като техен краен проект за партньорска компания.

Този курс дава възможност на студентите да изследват и да научат повече за Флоренция като исторически град на дизайна и модата, който се е преоткрил през вековете и че в епохата на глобализацията е придобила значима роля в света на висшата мода / мода.

От учениците се очаква да работят извън клас в малки групи и индивиди, както за редовни задачи, така и за крайния проект.


График: От понеделник до петък на пълно работно време (сутрин и следобед). Продължителността на курса е 75 часа в продължение на 3 седмици.

Мишена

Този курс е предназначен за творчески, гъвкави, отворени студенти от други области, които искат да се учат и да се справят с предизвикателствата. Хората, които се интересуват от света на модната комуникация, по-специално в модни събития и PR за модния бизнес, и нямат предварителни знания или опит в дисциплината. Умения като модни тенденции или скициране могат да бъдат полезни дори ако не са задължителни. Кандидатите трябва да покажат силна мотивация и способност за работа в групи.

Методология и структура

Този курс позволява на студентите да развият основни умения и техники, за да организират успешни модни събития и да разработят комуникационни планове. Учениците са разделени на групи и са задължени да разработят три комуникационни проекта, базирани на истински фирмени брифинги. Проектите се фокусират върху концептуалния дизайн на оригинално събитие, върху определянето на комуникационен план, включително стратегията за брандиране и използването на различни PR и комуникационни техники.

Проектите се разработват чрез различните учебни модули, които съчетават теоретични и екскурзоводски обиколки на италиански модни търговци и музеи. Проектите се представят на клиентите в средата и в края на програмата. Посещенията на място са неразделна част от учебния опит на програмата и са предназначени да допълнят придобитите в класната стая стаи и да служат като непрекъсната ориентация към тази област. Лекциите ще се провеждат от професионалисти, работещи в модната индустрия.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 12 курсове в IED – Istituto Europeo di Design Florence »

Последна актуализация Февруари 25, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Юли 2020
Duration
Редовно обучение
Price
2,600 EUR
Deadline
Юли 1, 2020
По място
По дата
Start Date
Юли 2020
End Date
Юли 2020
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020

Юли 2020

Location
Крайна дата за записване
Юли 1, 2020
End Date
Юли 2020