Filter
Летни курсове
Германия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите имат възможност да се записват в различни летни курсове по различни дисциплини. Има курсове по хуманитарни науки, математика, социални науки и други. Освен това, в някои образователни институции се предлагат летни курсове по бизнес и мениджмънт.

Администрацията е област за изучаване на основни и задълбочени бизнес концепции, включително финанси, маркетинг, работа в екип и организация. Тази област на знания е полезна за студентите, които търсят възможност да изградят кариера в бизнеса или искат да повишат текущата си позиция в една фирма.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Административни практики, Германия

RWTH International Academy / RWTH Aachen University

В това Лятно училище студентите ще се гмуркат в темата "Управление на веригата за доставки", която е крайна цел на операциите от суровини, инвентаризация на продукцията, ... [+]

В това Лятно училище студентите ще се гмуркат в темата "Управление на веригата за доставки", която е крайна цел на операциите от суровини, инвентаризация на продукцията, готови продукти до клиента. Всичко е свързано с намирането на правилната комбинация от поставяне на пропуски в изпълнението, иновативни бизнес процеси и оптимизиране на веригата за доставки.

Управлението на веригата за доставки бързо се оказа с по-висока стойност през последните години и позволява на компаниите да останат конкурентоспособни в сферата на бизнеса си. Целта на това Лятно училище е да покаже многобройни начини за подобряване на тези логистични операции и подобряване на ефективността на т.нар. Захранващ поток.... [-]

Германия Аахен
Юни 2020
Английски
Редовно обучение
2 седмици
Кампус
Научете повече на английски