Filter
Летни курсове
Германия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите имат възможност да се записват в различни летни курсове по различни дисциплини. Има курсове по хуманитарни науки, математика, социални науки и други. Освен това, в някои образователни институции се предлагат летни курсове по бизнес и мениджмънт.

Тези, които искат да придобият напреднала степен по устойчиво развитие, може да изберат една от предлаганите тук програми и да изучават такива теми, като научни изследвания, политика на климатични изменения, развитие, бедност, социална отговорност на големи корпорации. Повечето програми продължават не по-малко от две години.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Науки за устойчиво развитие, Германия

Summer School at Bauhaus University Weimar

Строителният сектор е отговорен за голяма част от потреблението на енергия и ресурси в света, и има значително устойчивостта на въздействието на околната среда става все ... [+]

»Екологичен дизайн СТРАТЕГИИ«

Научете се да оптимизира екологичните характеристики на сградите да се изработи устойчиви сгради ЗА БЪДЕЩЕТО

Строителният сектор е отговорен за голяма част от потреблението на енергия и ресурси в света, и има значително въздействие върху околната среда. Устойчивостта е все по-важно и архитектите и проектантите имат голямо влияние върху околната среда характеристики на дадена сграда от самото начало на процеса на планиране. В един кратък дизайн фаза на няколко месеца, те се определят въздействието върху околната среда на сградата ще има през следващите петдесет или сто години.... [-]

Германия Ваймар
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 седмици
Кампус
Научете повече на английски