$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Онлайн летни курсове се предлагат от по-голямата част от висши учебни институции. Онлайн обучение дава възможност на учениците да следват в различни курсове от почти всяка една точка на света. Студентите, които търсят… Научете повече

Онлайн летни курсове се предлагат от по-голямата част от висши учебни институции. Онлайн обучение дава възможност на учениците да следват в различни курсове от почти всяка една точка на света. Студентите, които търсят нов опит в сфера на образованието си, със сигурност трябва да опитат онлайн летни курсове.

Следването в програми по устойчиво развитие може да допринесе интересни перспективи за професионална реализация, въпреки че тук се занимават със сложни теми и дебати. Важно е разбирането на ролята на устойчивото развитие с оглед глобалното здраве на хората и на планетата; тези теми се подвигат активно отпреди малко време и се обсъждат от учени и лидери.

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

Столицата на Холандия, Амстердам е известен университети като университета на Амстердам и Universiteitsbibliotheek Амстердам. Тези учебни заведения са склонни да предоставят разнообразни завършил и следдипломни програми за академични степени, и те са на топ ниво за научноизследователска дейност.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Холандия
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Vrije University - Summer & Winter graduate programs
Амстердам, Холандия

Този курс се фокусира върху придобиването на концептуални знания по съвременни проблеми през призмата на индуисткия светоглед. Важните компоненти на индуисткия мироглед, които ... +

Този курс се фокусира върху придобиването на концептуални знания по съвременни проблеми през призмата на индуисткия светоглед. Важните компоненти на индуисткия мироглед, които се оценяват глобално като карма, духовност, реалност, праведност и щастие, ще бъдат част от съдържанието на курса. Курсът се адаптира към науката за йога и има потенциал да насочи към цялостно разбиране на съвременните проблеми за процъфтяване в зелена икономика. Йогата е цяла философия сама по себе си. Хора от различни части на света посрещнаха йога с отворени обятия и я прегърнаха в ежедневието и рутините си. Въпреки това, ако погледнем на йога от индуистка гледна точка, тази философия има нещо повече. В този курс ние се стремим да обясним подходящи и значими знания, които могат да помогнат на хората да преживеят ситуации от йогийска гледна точка. Науката за йога може да даде представа и бъдещи насоки за решения както на индивидуално ниво, така и на лидерско и корпоративно ниво, ориентирани към зелената икономика. Няколко мултинационални компании и компании на Запад изглежда са отворени за духовни практики като йога. Курсът ще накара участника да се запознае с няколко аспекта на йога и потенциалното й приложение в измеренията на устойчивостта и зелената икономика. Диалогът за екологична устойчивост и зелени подходи към организацията се движи постепенно в дисциплини като HRM, маркетинг и управление на веригата за доставки. Концепцията за „зелено“ придоби толкова голяма популярност, че се появиха области като зелен маркетинг, GHRM и зелено управление на веригата за доставки. Изследователите са изследвали нови измерения и са разработени и преработени съвременни теории, фокусирани специално върху устойчивостта на околната среда. Следвайки интегративния подход към устойчивостта, този курс има за цел да обясни как индуисткият светоглед и йога винаги са ни учили да съжителстваме с природата и как можем да използваме традиционното знание, за да се справяме със съвременните проблеми и предизвикателства. Преглед на курса Дни на курса : 4-15 юли 2022 г. (сесия 1, в кампуса) Ниво на курса : Напреднал бакалавър и магистър Координиращ лектор : Шарда Нандрам Друг лектор : Пунит К. Биндлиш, Гунджан Джоши, Сухада, Вишванат Дхитал, Анкур Джоши Форми на обучение : теоретични сесии, йога семинари, дискусии Форми на оценяване : викторина, презентации Кредити : 3 ECTS Часове за връзка : 45 -
Летни курсове
Редовно
2 седмици
Английски
04 Юли 2022
Кампус