Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако се запишете за летен курс, със сигурност ще надпреварите колегите си и учебната програма. Освен това, ако вече имате завършено образование, може да използвате летните курсове като начин да подобрите кариерните си перспективи.

Тези, които искат да придобият напреднала степен по устойчиво развитие, може да изберат една от предлаганите тук програми и да изучават такива теми, като научни изследвания, политика на климатични изменения, развитие, бедност, социална отговорност на големи корпорации. Повечето програми продължават не по-малко от две години.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

6 резултата за Науки за устойчиво развитие Filter

Летни курсове: Устойчиви финанси и климатични промени

SOAS Summer School
Кампус Редовно обучение 3 седмици Запитване на информация Великобритания Лондон

Този курс запознава студентите с ролята на финансите в прехода към устойчива, нисковъглеродна икономика. Смекчаването и адаптирането към изменението на климата, като същевременно се реализират целите за устойчиво развитие (ЦУР), изисква разполагането на големи суми капитал - капитал, който в момента не се предоставя в достатъчни количества.

Летни курсове: Постигане на целите за устойчиво развитие

SOAS Summer School
Кампус Редовно обучение 3 седмици Запитване на информация Великобритания Лондон

Този курс има за цел да предостави на участниците както теоретични знания, така и практически инструменти, за да разберат и посрещнат предизвикателствата, които Целите на устойчивото развитие (ЦУР) поставят за правителствата, които разработват обществени политики и стратегии за постигане на целите.

Summer Course in Sustainable Development

University of St Andrews - International Summer Programmes
Кампус Редовно обучение 3 седмици Запитване на информация Великобритания Сейнт Андрюс

университетски летни курсове

Saint Michael's College
Кампус Редовно обучение 11 - 18 дни Септември 2020 Съединени Американски Щати Burlington

За да се регистрирате за курс лятна сесия, да попълни и изпрати Бакалавърски формуляра за регистрация, намерени на деловодството Forms страница. Регистрация започва 1 март.

стратегии за проектиране на околната среда

Summer School at Bauhaus University Weimar
Кампус Редовно обучение 2 седмици Запитване на информация Германия Ваймар

Строителният сектор е отговорен за голяма част от потреблението на енергия и ресурси в света, и има значително устойчивостта на въздействието на околната среда става все по-важно и архитектите и проектантите имат голямо влияние върху околната среда характеристики на дадена сграда от самото начало на процес на планиране.

Теренни проучвания за устойчиви фючърси

Summer at Smith College
Кампус 14 дни Юли 2020 Съединени Американски Щати Нортхемптън

В тази двуседмична интердисциплинарна програма ще разгледаме въпросите на производството на енергия, екологичния дизайн и устойчивата храна от няколко и понякога противоречиви гледни точки, за да разкрием и разберем сложността и потенциалното въздействие от справянето (или пренебрегването) на проблемите.