Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите, които търсят начин да изпреварят учебната програма и да натрупат допълнителни знания, могат да се възползват от летните курсове. Такъв тип образователни програми и курсове могат да са полезни на тези, които вече са започнали някаква кариера и искат да повишат нивото на подготовка, квалификация и знания си.  

Програма за устойчиви икономически проучвания може да запознае студентите с взаимосвързаните взаимоотношения между екосистемата и икономиката и може да се справи с екологичните проблеми на злоупотребите в рамките на тези взаимоотношения. Курсовете могат да обхващат инфраструктурата и дългосрочното използване на природните ресурси за подпомагане на човешкото съществуване.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

3 резултата за Устойчиви икономически изследвания Filter

Летни курсове: Устойчиви финанси и климатични промени

SOAS Summer School
Кампус Редовно обучение 3 седмици Запитване на информация Великобритания Лондон

Този курс запознава студентите с ролята на финансите в прехода към устойчива, нисковъглеродна икономика. Смекчаването и адаптирането към изменението на климата, като същевременно се реализират целите за устойчиво развитие (ЦУР), изисква разполагането на големи суми капитал - капитал, който в момента не се предоставя в достатъчни количества.

Летни курсове: Постигане на целите за устойчиво развитие

SOAS Summer School
Кампус Редовно обучение 3 седмици Запитване на информация Великобритания Лондон

Този курс има за цел да предостави на участниците както теоретични знания, така и практически инструменти, за да разберат и посрещнат предизвикателствата, които Целите на устойчивото развитие (ЦУР) поставят за правителствата, които разработват обществени политики и стратегии за постигане на целите.

Summer Course in Sustainable Development

University of St Andrews - International Summer Programmes
Кампус Редовно обучение 3 седмици Запитване на информация Великобритания Сейнт Андрюс