Filter
Летни курсове
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Летните курсове се предлагат по брой дисциплини и теми и имат различно ниво академическа подготовка. Без разлика, каква ви е началната подготовка и какъв тип образование имате, всеки може да си осигури добро предимство, ако се запише за някой летен курс.

Едно проучване за устойчив дизайн може да включва хора в творческия и иновативен път за дългосрочно запазване на ресурсите в редица индустрии и продукти. Студентите могат да бъдат насърчавани да подобрят съществуващите методи за насърчаване на устойчивостта или да проектират и разработят нови подходи, които използват по-ефективно природните ресурси.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Устойчив дизайн

Summer School at Bauhaus University Weimar

Строителният сектор е отговорен за голяма част от потреблението на енергия и ресурси в света, и има значително устойчивостта на въздействието на околната среда става все ... [+]

»Екологичен дизайн СТРАТЕГИИ«

Научете се да оптимизира екологичните характеристики на сградите да се изработи устойчиви сгради ЗА БЪДЕЩЕТО

Строителният сектор е отговорен за голяма част от потреблението на енергия и ресурси в света, и има значително въздействие върху околната среда. Устойчивостта е все по-важно и архитектите и проектантите имат голямо влияние върху околната среда характеристики на дадена сграда от самото начало на процеса на планиране. В един кратък дизайн фаза на няколко месеца, те се определят въздействието върху околната среда на сградата ще има през следващите петдесет или сто години.... [-]

Германия Ваймар
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 седмици
Кампус
Научете повече на английски